Tråkiga tider...

2011-03-04
Det var så mycket tråkiga rapporter från Sikfors, så man var mindre taggad att uppdatera bloggen då.
Men i alla fall, så gör jag det nu.
Tobbe Forsman gjorde en riktig fullfartsvurpa, och uppskattar själv att de slog runt 3-4 varv på vägen.
Som tur var, var det kloka människor som kom just efteråt, bla Ingemar Svensson / Peter Lindqvist. Så allt slutade lugnt, trots att bilen stod på vägen, mot färdriktningen. Kabin-personalen var så klart mörbultade, men
ändå efter omständigheterna helt OK.
Ingemar Svensson guppade själv sedan sönder sin motor, vilket även Daniel Larsson gjorde. Daniel var då i total-ledning i Ekonomi med 7 sekunder före Rönnlund! Super-talangen från Hakkas, den här gången med rutinerade och duktiga Inger Lundberg i högerstolen. Något han var mycket nöjd med efteråt!
Till slut blev det i alla fall Rönnlund som vann, och det ska mycket till för att rubba honom från FM-tronen nu, även om det återstår två sommar-tävlingar i mästerskapet. Magnus Kitti verkar bli en lika orubblig tvåa, medan tredjeplatsen ännu inte är avgjord.

I VOC var det "the terrific Lundmarks" som fick en ny skalp, med Lahti som tvåa medan årets något oväntade gigant Lasse Johansson fick bakaxelhaveri.
I övrigt har jag lite dålig koll, men enligt källor både här och där, var det mycket sönderkörda bilar, tyvärr.
Vilket kanske decimerar startfältet i dagens och morgondagens tävlingar i Boden, som i det här fallet då med tanke på alla haverier, lyckligtvis inte ingår i DM.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0